Resultater - Danish Open 2019

Vi beklager den lange ventetid.

Det er ikke nogen hemmelighed at der gik lidt koks i de endelige resultatlister. Det er dybt beklageligt og en træls måde at afslutte et ellers fremragende stævne på.  Det er også dybt beklageligt at vi glemte en hel del skytter i præmieoverækkelsen.

Trods et stort forberedelsesarbejde må vi desværre erkende at der skete mere end et par fod fejl. Så vi sidder tilbage med røde ører og ærgrer os over at vi ikke fik hyldet alle de dygtige skytter der også skulle have haft overrakt deres medaljer.

Det kan vi desværre ikke gøre om. 😥

Skytter der iflg. de endelige resultatlister er berettiget til en medalje (og som ikke fik en overrakt) bedes kontakte os (se kontaktdetaljer nedenfor) så vi kan få sendt medaljerne til jer.

Vi kan se at en del af jer er fra samme klub og hvis i ønsker medaljerne sendt samlet til klubben er det også en mulighed. Blot giv os besked.

Ellers håber vi I trods alt havde et godt stævne. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger og det er vi rigtig glade for.

Med venlig hilsen og UNDSKYLD for den uheldige afslutning

Team Danish Open

 

Henvendelser vedr. manglende medaljer bedes rettet til:

Kim Petersen  email: schroderbo@hotmail.com

Venligst oplys os skyttens navn og adresse.

Hvis i ønsker medaljerne sendt klubvis er det nok at der er en fra klubben der henvender sig på alle skytternes vegne. Blot giv besked om at medaljerne for klubben skal sendes samlet og til hvem de skal sendes.

Elimination resultatliste DANISH OPEN 2019 med vindere

Uden for Elimination resultatliste Danish Open 2019